Do Not Disturb

1:00 AM


Credits & Adlinks:

Photos: Rando Kärk / Editing: Me

Top: H&M (similar HERE) / Skirt: Reserved (similar HERE)/ Boots: H&M (similar HERE)/ Choker: Primark

Hey Guys! I can't believe it's August already, I am definitely not ready for the summer to end, feel like it just started 😥. I had so many ideas for summer outfits and now I feel like there's no time to show them to you. Guess I should've posted more often, you live and learn eh? 😁 This is also the first summer I haven't had a proper tan. Just hasn't been as sunny as it used to be and been working every day it's been good enough to go to the beach, but hopefully I will get to go on holiday soon and get my tan on YASSSSSSS... Until then, I will enjoy August as much as I can. Peace 🖤

Heii! Ma ei suuda uskuda, et august on juba käes. Ma kohe kindlasti pole suve lõpuks valmis, selline tunne nagu suvi alles algas 😥. Mul oli nii palju suve outfiti ideid ja nüüd mul on tunne, et pole rohkem aega, et neid teile näidata. Oleksin ilmselgelt pidanud tihemini postitama, aga eks elad ja õpid eks 😁. See on ka esimene suvi kui mul pole korralikku päevitust olnud. See suvi polnud enam nii ilus kui suved vanasti olid ja kõik rannailmaga päevad olen ma tööl passinud. Aga loodetavasti saan ma varsti puhkusele sõita ja korralikult päevitada JEEEE... Seniks aga naudin augustit edasi. Peace 🖤

You Might Also Like

2 comments

  1. That's a super awesome top! Really unique and awesome design! You really rock it. Great summer style.

    Paulo Paradox | www.pauloparadox.com

    ReplyDelete

Facebook

Lookbook