Pastel Perfect

3:33 PM
Credits & Adlinks:

Photos & Editing: Triinu Haller

Jacket: Pretty Little Thing - HERE / Bodysuit: Pretty Little Thing  - similar HERE / Bag: New Look  - HERE / Jeans: H&M - HERE / Sneakers: New Balance  - HERE / Watch: H&M - similar HERE

Haha can you guess my favourite online store??? 😂 Me and Triinu actually took these photos in October, but I think the weather is kind of the same right now so I would easily wear this outfit in spring. It's weird to look at these photos because I've lost quite a bit of weight since then and I've been telling my boyfriend how I don't remember what I looked like before and now on these photos I can actually see I was so much bigger. It's not a HUGE difference, but the clothes definitely fit nicer now. So it's kind of nice to see my progress haha. Also, check out Triinu Haller Photography. Peace 🖤

Haha arvake ära, mis mu lemmik netipood on??? 😂 Me Triinuga tegime need pildid tegelikult juba oktoobris, aga minu arvates on ilm praegu suhteliselt sarnane, nii et ma kannaksin neid riideid ka kevadel. Mul on natuke imelik vaadata neid pilte, sest ma olen sellest ajast kõvasti alla võtnud ja ma olen oma kutile rääkinud koguaeg, kuidas ma ei mäleta milline ma enne välja nägin ja nüüd nendel piltidel ma saan aru, kui palju ma tegelikult suurem olin. Pole just KÕIGE suurem muutus, aga riided kindlasti istuvad seljas paremini. Nii et mul on tore näha oma progressi. Ja vaadake kindlasti Triinu Halleri lehte. Peace 🖤SaveSave

You Might Also Like

0 comments

Facebook

Lookbook